Sommartid!

Nog är det underbart med sommar, långa dagar med värmande solstrålar och grönska. Men för mig och alla andra små pollenallergiker är det ingen dans på rosor precis! Ögondropar och dubbla medicindoser hjälper inte för tillfället då förbaskade Island va tvunget att få ett utbrott, tydligen ökade askmolnet pollenhalten i luften vilket gör att allergiker drabbas kraftigare. Men när björken har blommat färdigt borde det lägga sig bra.
För att koppla bort skol och arbetes stessen har mamma och jag börjat gå i skogen tillsammans, och igår va det inte bara vi som va ute och gick utan alla möjliga förälskade människor. Ett par vi gick förbi kunde inte sluta le men det var knappt att de kunde möta varandras blickar. All fri mark va täckt av grönt tjockt gräs och vitsippor. Det va verkligen vår i luften! Det är mer än man skulle kunna säga om idag då allt va mulet, blåsigt och kallt. Försov mig från första lektionen, pannan är i sönder så vi kan inte tvätta kläderna varmt, vi måste åka till mormor och morfar för att duscha och det är förbaskat kallt i huset. Så mamma beställde tid med Ivsfirman (eller vad det heter), och dem säger, ja oke vi kommer mellan 2-4 på måndag, men inte kom dem....
hjälpte min syster med sin läxa idag och kände mig som en riktigt bra syster för första gången på länge, inte att jag varit elak eller så, men jag kände mig behövd!!
Men nu ska jag ta vårkärleken till mina drömmar och somna till dunderklumpen för femtio-elfte gången den här månaden
Lots of love ;<3

RSS 2.0