Midsommar och undertankar

Glad midsommar! Som de allra flesta förhoppningsvis hade, har jag haft en trevlig midsommar. Efter nattens 3 h och 8 min sömn åkte jag, mamma och moster iväg till Field's i danmark, köpte en tjocktröja som jag redan samma kväll lyckades smutsa ner, vet inte hur bara!
Väl hemma från danmark åt vi lunch och jag somnade i hängmattan i några timmar.
Min syster åkte med hennes pojkvän och hans familj till en stuga för att fira midsommar, och kom hem brun som kanel <3
Är Åskars syster som tagit denna vackra bild :)
Idag blev det mest slapp, har varit ute och gått med syster, lekt med hunden, gått med Amanda och pratat lite om vad som hänt under dagen/natten..
Idag lämnade också mina kära vänner Sverige för England, saknar många redan och är sjukt avis för att jag inte kunde följa med ^^
Sitter nu och diskuterar foto med Åskar och bråkar med min kompis bror för att han tror han är smartare än mig!!
Hoppas alla haft en bra dag :) Massa kärlek <

sommar?

Jag är nästan redan trött på sommarlovet, alla vänner åker iväg och gör saker tillsammans, ändå är jag kvar bortglömd med mina förbaskade tankar som inte ens jag står ut med. Genom att lyssna på alla andras kärleksproblem påmindes jag av att jag har mitt eget; Kärlek är obefintligt!
Det är en svår sanning att inse för någon som endast tror på kärlek av allt som finns att tro på!
Snart 18, okysst, oälskad..vad ska det bli av med mig?? 
Svårt att leva livet under en period som sommar, fylld med kärlek och känslor, lycka..., Jag har varit så glad för alla andra att jag förträngt mig själv och nu vet jag inte var jag ska ta vägen med alla undertryckta känslor, vill bara komma bort någonstans så jag kan börja om..
Kan knappt lyssna på en låt eller se en film utan att behöva gäspa bort tårarna, för inga tårar = inga frågor jag inte kan hantera!


Sommaravslutning tvåtusentio

Sista sommarlovet för gymnasiet. Bara ett år innan studenten är avklarad, redan spänd ^^ Dagen saluterades av moder jord med en stor regnskur! men vad kan vara bättre än paraply, finklänning, vattentäta skor och stora djupa vattenpölar..det är kontrasten som gör det :D
Efter att jag kommit hem satt jag och spelade lite gitarr eftersom jag har mitt behov, sen kom syster hem och vi försvann in till stan!
Dagens Inköp: Grå cardigan från monki, Vit stor t-shirt med blomsterpeace-märke från new yorker, shorts från H&M och nya glasögon från bikbok..
ikväll blir det bara att dricka te för att få bort den härliga regnförkylningen jag fått från gårdagen, se på dunderklumpen eller någon annan mysig klassiker och äta popcorn!
Det var alles, massa kärlek! ;)

Sommarminnen!

Har kommit tillbaka från affären, handlade lite glass och ett ben till hunden, tittar igenom ett block jag inte sett en förra sommaren med många minnen, låtarna jag skrev på flitigt förra året, klottret från myskvällarna med vännerna, det är nästan som att alla är närvarande, dofterna och känslan kommer tillbaka när jag läser! Tyvärr har mycket hänt sen dess och allt är inte som det var men nu är det sommar igen och nya minnen ska skapas :D
Detta året är det snickebyxor och frankrike som gäller för mig, den 10 juli åker jag och några andra vänner till Taizé och gissa om det ska bli underbart, så då bhöver jag mysiga kläder, så det blir snickebyxor i alla dess former!!
Medans jag drömmer om sommarlivet väntar jag på Emma för vi ska vara nördiga och prata genom videosamtal på skype! Och funderar på vad för roligt man kan göra efter avslutningen på fredag..

Smultronsmak ska det va!

Godmorgon, jag har precis vaknat till med en stor skål melontärningar och smultrondricka, mumma är vad det är! Har ju flyttat ut till husvagnen vi har på uppfarten igen (som min egen lilla lägenhet), fruktansvärt mysigt men lite smått läskigt med alla ljud som förtydligas här. För att inte tala om när det regnar, det låter som stora stenbumlingar som är på väg att slå hål i taket, men efter andra natten här så har man vant sig vid ljuden så då är det som hemma.
Ska snart ut med minihunden och gå, plocka lite syrener till fönstren så det luktar gott när jag ska sova ikväll!
På fredag har jag sommaravslutning, jag är dock ledig hela denna veckan eftersom jag inte har några lektioner så denna veckan blir det till att ta det lugnt, det finns inte mycket att hitta på när dem man känner från andra skolor inte har ledigt än, men funderar på att åka till småkusinerna och leka nästa vecka när de också fått sommarlov, hjälpa deras familj med trädgården och den nya altanen!

Jag var faktiskt med dem på Ystad djurpark i söndags, och jag blev faktiskt glatt överraskad, trodde inte det skulle bli superskoj men jag har aldrig sett så mycket udda och fantastiska djur!
Det fanns bäverliknande djur till wallabys och lamor, lemurer, även zebror och svarta svanar. Det blev i alla fall många bilder och mycket skratt! 

Idag vet jag inte vad som händer, funderar på att gå ner och handla till middagen ikväll och ev. handla lite blomster

Men NU ska jag göra pannkakor, massa kärlek!

 

 


RSS 2.0